God is healing

50 stk tok imot Jesus på første aksjonsdag!

Da er vi igang!! Første aksjonsdag startet med 7-800 barn på søndagsskole. En pinsemenighet fra Phnom Penh hadde opplegg med undervisning om helse, hygiene og Jesus i 4 timer først og etterpå var vi norske med på lek og moro. Deretter delte vi oss opp i team og gikk fra husklynge til husklynge og snakket med folk, delte evangeliet og ba for de som var syke. På mitt team opplevde vi at 4-5 stk ble helbredet!

Etter lunsj var det utendørsmøte med lovsang og appell og invitasjon til forbønn og frelse/finne ut mer om Jesus. Ca. 700 stk møtte opp og 4-500 kom frem til forbønn for sykdom/smerter. Vi måtte kjøre power-prayer for alle på en gang for ikke å bli stående til midnatt. 2 av ACTA elevene fortalte at de var med og ba for folk etterpå og opplevde at alle 7 de ba for ble helbredet! Og 50 stk skrev seg opp på liste og ville ta imot Jesus!

Arrangementsmessig har alt gått bortimot knirkefritt! Organiseringen de lokale har gjort her nede står til gull! Fortsett å be for oss og velsigne alt det Gud gjør og har forberedt her – samme opplegg i 2 nye landsbyer står for tur de to kommende dagene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s