God is healing

8 helbredelser på få dager!

Minst åtte helbredelser har vi fått se Gud gjøre siden torsdag! Samtidig som Alternativmessa sine healere tar seg godt betalt og utsetter folk for ulike typer åndelige krefter, så er vi begeistret over at Jesu kraft er en ren kraft som gis gratis til alle som trenger hjelp. Her er noen av vitnesbyrdene:

På torsdager fra 15 til 19 har vi gratis forbønn på torget i Stavanger. En dame som hadde falt stygt noen dager før erfarte at smerten forsvant fra skulder på en side og armen på andre siden!

Hodeverk forsvant og en annen skulder ble også helbredet. Også et kne ble bra! Det er nydelig når folk ikke finner smerten sin igjen, for noen etter langvarig og vedvarende smerte!

På lørdag var Helbredelsesrommet åpent i IMI Kirken fra 10 til 12. Mye folk og mange med sykdommer som vil måtte sjekkes med lege først og for noen trenge flere behandlinger med Guds kraft. Det vi allerede nå kan registrere er at en smerte i fot forsvant etter langvarig verk. Foten ble under forbønn merkbart mye verre, smerten beveget seg nedover fra kneet, til leggen og til foten. Vedkommende vred seg i smerte og så poff, så forsvant alt og foten var god igjen! En annen person erfarte at smerte etter helvetesild forsvant, samt nakketrøbbel ble borte! Helt nydelig!

På søndag skjedde det mye på våre gudstjenester kl. 11 og 18. Jeg har fanget opp to helbredelser. En av dem mens han ventet i køen for å bli bedt for! Over 20 i kø er mye på en gudstjeneste! Et herlig nærvær av Gud og en visshet om at der hvor Jesus er midt i blant oss, der kan alt skje!

Send meg gjerne dine vitnesbyrd, det aner meg at enda mer har skjedd i og utfra menigheten den siste tiden! terje@imikirken.no

Ps. Det regnet ikke i » våre » områder i Kambodsja i hele går og i dag skinner sola. Ser på Yr at omfanget av regn til uka er noe redusert. Dette gir motivasjon til å be mer om stopp i regn og oversvømmelse!

1 reply »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s