Cambodia

Nye gjennombrudd i Kambodsja?

Søndag 30. oktober reiser 4 fra IMI Kirken til Kambodsja. Sammen med 3 khmer skal vi igjen få se hva Gud har planer om i Kambodsja. Her kan du se hva vi skal ut på denne gangen:

Hanne Sørskår og Frida Kristin Hebnes (bildet) pluss Jan Kenneth F. Polle (bor fast i landet) og Terje Høyland er teamdeltagerne denne gangen. I løpet av 8 dager skal teamet ha ledertrening i tre provinser, treffe kirkeledere fra alle 24 provinsene og danne seg et bilde av flomsituasjonen i Kambodsja.

For første gang skal vi starte arbeid i provinsen Battambang. Hvordan blir vi mottatt? Vil det skapes samme entusiasme blant lederne der til å nå videre ut med Guds godhet? Hva har Gud gjort siden sist i provins 1 og 2? Hva er mulig å se for seg når en leder fra hver provins kommer sammen? Hvordan vil kirka takle en mulig kommende hungerkatastrofe etter at flommen har ødelagt store deler av risinnhøstningen ?

En første utfordring er mellomlanding i Bangkok. Det er stor usikkerhet rundt om flyplassen klarer å holde stand mot flommen.  Hele teamet reiser videre fra Bangkok på mandag 31. okt.

Etter at vi har landet i Phnom Penh, Kambodsjas hovedstad, så bærer det rett i minibuss  sørover til provins1. Her blir det på tirsdag ledertrening. For første gang skal de drifte dag 2 uten oss. Det blir spennende!

Vi reiser så til hovedstaden for samling med kirkelederne på onsdagen. Deretter til provins to for ledertrening på torsdag og fredag. Så til provins tre for å møte lederne der. Lørdag kveld bærer det tilbake til hovedstaden og på søndagen flyr vi hjem til Norge.
Følg med her på bloggen etterhvert som vi får gjennom artikler på internet.

Kategorier:Cambodia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s