IMI Kirken

Med Kjartan til Thailand

Kjartan Sørheim har i over fem år vært misjonær i Thailand. Etter å ha vendt tilbake til Norge, jobber han nå i IMI Kirken med et særlig ansvar for Agenda1 og arbeidet vårt i Thailand. Det er en fryd å se hvordan Kjartan er i sitt ess her i nordøst Thailand:

Kjartan snakker flytende thai, har god kjennskap til kulturen og har fått stor tillit hos områdets kirkeledere. I tillegg er han en flink underviser, strateg og relasjonsbygger. Det er alltid nedturer når man bygger et stort og utadrettet arbeid, men Kjartan har evnen til å ta inn over seg nedturene og lete etter nye muligheter.

Akkurat nå underviser han og Steve Bruns om hvordan menigheter skal få bukt med kritikk og baksnakking og bytte det ut med godhet og anerkjennende kultur. I hver pause sitter han med ledere for å få tak i deres historie og heie på dem. Senere idag skal han innvie en ny vei kirka har bygget. Da står han skulder til skulder med biskop Banjob. Hele vei-seremonien kom litt ubeleilig, men Kjartan kommer til å bruke det som en mulighet for å bygge enda mer relasjon med biskopen. Veien bringer i tillegg biskopen i kontakt med Agenda1 og oss som er her nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s