Alt begynner med slutten!

20130518-130823.jpg

Gud ønsker å se deg få maksimalt ut av livet og strekke ditt potensiale fullt ut. Alt begynner med slutten. Her ser du hvorfor:

Alt begynner med drømmer

For noen lettere enn for andre, men alt begynner med drøm……det er gratis og kan på sitt beste bli kompasset som driver deg i riktig retning. Lettere for N’er enn for S’er å se endemålet…..det betyr ikke at S’ er ikke kan drømme, det betyr bare at det krever mer å få armene rundt…..

Hva drømmer Gud om?

noen hint:

-Misjonsbefalingen! Når alt kommer til alt så handler kirke om en eneste ting: å unne stadig flere å bli nære venner av Jesus. å unne folk Guds nærvær, Guds godhet og Guds familie.

Vi aner Guds drømmer ved å se på de mange åpne dører i f.eks Asia for tiden.

Ved å se på det Gud har gjort deg til, det som livserfaring, nådegaver, talent, oppvekst og familie har gjort deg. Gud ønsker med utgangspunkt i det som er deg, se ditt potensiell bli tatt maksimalt ut. I det Gud har gjort deg til finner du innsikt i mye av Guds drømmer for deg og gjennom deg

Hva drømmer du om?

Dine drømmer skal få fødes ut av Guds drømmer.
Ikke nødvendigvis noe du klarer å gi et fullstendig svar på akkurat nå, men når du vet hva du vil drive dette til, når du aner mer og mer om hva du kan bli en del av, så er det bare et spørsmål om tid og øvelse. Derfor er det å vite retningen du vil gi livet av stor betydning

For noen vil dette med drømmer være vanskelig å få armene rundt. Det er fullt mulig, men det ligger mer for noen enn for andre å meisle ut et endemål for livet. Det som da kan hjelpe er å tenke gjennom hvilket «livs instrument» man vil satse på. Igjen ligger mye av svarene i hva og hvem du er. Du trenger ikke kartlegge hvilke scener du vil spille på, du kan begynne i det små å spille og øve ditt instrument og så se hvor langt du kan strekke det.

I C U

ICU betyr I See in You. For noen kan det være til hjelp å snakke med din leder eller andre som kjenner deg godt å la dem si hva de ser i deg. Sammenholdt med dine nådegaver,lyster, talenter og erfaring som Gud har gitt deg, så vil det andre ser i deg meilse ut hva «instrument» du bør satse på.

Hvilke ord vil du bruke om drømmer? Hva er din enkle vei til å ane hvilken retning du vil gå i? Endemål? Livsinstrument? Hva ord vil du bruke?

I forrige artikkel om Gi Det Videre vil du se at talent er oppskrytt, men øvelse gjør mester. Det er oppmuntrende lesning når du har lyst til å la Gud strekke ditt potensiale så langt som mulig. IMI Kirken er drømmens teater, enorme muligheter for deg som vil ta et og et skritt mot din livs drøm.

Kategorier:Ukategorisert

Tagged as: , , ,

1 reply »

  1. Veldig bra Terje. Dette har jeg lyst å være en del av. Leser for tiden boken ‘Et himmelsk perspektiv’ som er skrevet av Leif Hetland. En veldig lærerik bok. Og noe av det dreier seg om å ha drømmer. Og ikke minst se potensiale i andre mennesker med Guds øyne. Som du sikker har fått med deg så blir jeg med dere på team til Thailand og Kambodsja i august. Det er noe jeg har tenkt og snakt om i et par år.

    Håper jeg kan få ta del i noen av dine drømmer.

    Mvh Atle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s