Cambodia

Ny tolk

20130611-212454.jpg

Arbeidet i Kambodsja vokser og vi utvikler alle ledd. Også ny tolk skal på plass. Pirun skal få fotfølge Chakreya og vi hiver ham rett uti som tolk for meg denne uka. Gud nøler ikke med å følge opp:

Etter 8 timer i bil i går samlet vi teamet til kvelds og delerunde. Hver og en fortalte sin troshistorie. Pirun hadde et ferskt vitnesbyrd på lager: «Jeg blir bilsyk etter få kilometer. Jeg var derfor usikker på om teamturer ville være noe for meg. Jeg ba familie og venner om å be for meg og etter 100 km i dag, kan vi nok kokludere med at Gud er stor. Ikke vondt i magen, ikke kvalm ikke oppkast!»

Idag fortsatte Gud å overraske ham: «Når vi fikk undervisning om helbredelse ba jeg den enkle setningen som Sithuon underviste inn i mitt liv. Jeg har hatt sår hals siden lørdag. Nå forsvant den.» Uten musikk ledet han noen minutter senere lovsang, mens folket var i Guds nærhet.

Han forteller videre: «Like etter kom ei dame som hadde smerte i halsen. Hun var blitt kristen nylig. Før det kunne hun vanskelig snakke. Da hun ble kristen ble tungen løst, men det var en del smerte igjen. Nå kom hun til meg og spurte om forbønn. Etter to enkle forsøk, var smerten borte.»

Tolkingen fungerer bra. Han har god flyt og folk forstår hva han sier. Han har passion når han tolker og kan minne om sin mentor Chakreya. Samtidig ser han at han må vokse videre og han vil også bli utfordret på karakter/holdninger. Et supertalent som kan nå svært langt. Hvis karakter følger talent kan han f.eks bli IMPULS leder i Kambodsja. En del arbeidsøkter gjenstår før det, men jeg er ikke i tvil om hva jeg ser i ham!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s