Cambodia

Gud, hva gjør du nå?

20130821-230201.jpg

Martin&Irene deler fra eget liv om hvordan de har bygget IMI Kirken i alle år:

Martin underviser utfra Salme 27 og spørsmålet han stiller Gud: Hva gjør du nå,Gud?
Martin forteller at dette er spørsmålet som har båret han igjennom kriser, konflikter og tider med kraftig kirkevekst.mhan forteller at Gud elsker når vi maser på han til å få det vi vil ha, at Gud elsker å gi oss innsikt og alt vi trenger for å bygge menigheten stor.

Gud har gitt oss sitt ord og idet finner vi alt vi trenger for vårt liv og vår tjeneste. Når jeg har tatt feil valg, trådt feil og hatt feil, Gud har aldri gått fra meg. Likedan med deg, Han vil elske å åpne ordet sitt for deg.

Han forteller om hvordan han gjør kirke sammen med stab og menighet. Vi tar avgjørelser sammen som stab og så deler vi med menigheten. Menigheten er selv trent opp i å lytte til Guds stemme og deres innspill er viktige.

Han deler så fra hvordan godhet vokste frem. Sjokk folket med godhet, hørte vi folk si. Sju år senere er godhet i ferd med å bli en nasjonal bevegelse.

Så kommer Irene frem for å undervise hvordan lederne selv kan gjøre dette ved å lytte til Guds stemme

Irene fortsetter på herlig vis med å undervise om hvordan lytte til Guds stemme. Hun underviser utfra historien om Fillip som møter den Etiopiske hoffmannen. Slik som Gud ledet Fillip, vil han lede oss alle fortsetter hun. Så lar hun dem prøve, helt enkelt tre og tre. Mange forteller etterpå hvordan de fikk betydningsfulle bilder og ord til seg selv og andre.

20130821-230416.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s