Cambodia

Jesus til 12000 flere landsbyer i Kambodsja?

20130821-230841.jpg

MK2021 er en felleskristen bevegelse som vil forandre Kambodsja. Det vi gjør i Kambodsja ser vi inn i denne visjonen. Les og fryd deg over hva vi får være en del av.:

Heng Cheng, har nå gitt videre ledelsen av paraplyorganisasjonen for å bidra inn i denne bevegelsen. Han forteller med iver:

Vi har en visjon om å se en kristen gruppe i hver av landets 14000 landsbyer. Vi mangler 12000. Dette har vi fortalt myndighetene og forklart at dette vil bidra til å forandre landet. Myndighetene har selv sine 2020 mål. Vi ville først ha samme årstall, men for å unngå forvirring, valgte vi 2021. Dette er det ikke komiteer som kontrollerer, dette er alle menigheter som kommer sammen for å jobbe for det samme mål. Du trenger ikke forlate jobben, betale mye penger for å delta, vi vil bare helt enkelt dele Jesus der vi er. Ved å konsentrere oss om nye områder uten kirkenærvær unngår vi også at for mange menigheter på et sted «stjeler» medlemmer fra hverandre istedenfor å lede nye til tro.

Vi ønsker å være helt åpne med myndighetene om hva vi gjør. Vi vil ikke at det skal bli en undergrunnskirke situasjon. Vi er takknemlig for den åpenhet som myndighetene har gitt oss. Jesus kom for å gi liv i overflod.

Folk trenger både praktisk hjelp og Jesus. Åndelig brød og mat for å overleve. Vi trenger begge deler på samme tid.

La oss møte folket og hverandre med honouring culture. Gud har gjort oss til et annerledes folk. Vi ser ikke etter hva som er dårlig i folk, vi ser etter det gode den enkelte har i seg. Enda mer mellom oss kristne er dette slik vi vil forholde oss til hverandre. Vi trenger å samles som denne visjonen.

Vi trenger å be til dette berget sprenges. For vi vil se folk bli kjent med Jesus, vi vil lære dem alt det han befalte, vi vil døpe dem og sende dem ut slik at enda flere kan bli frelst.

MK2021 er en bevegelse av oss som vil nå ut med Jesus til folket. Gud har makt til å forandre vårt folk. Mange kjenner ikke Guds kjærlighet. Det vet vi snur opp ned på alt. Det er det vi vil gi vårt folk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s