Cambodia

Kom deg ut av kirka!

20130822-061030.jpg

Kirkepresident Heng Cheng åpnet topplederkonferansen 2013 med en rystende god tale. Her er et kortfattet utdrag av det han kjenner er viktigst for kirka i Kambodsja:

Gud elsker folk så høyt. Vi har fått Guds gave, ikke pga av våre talenter, men pga av hans godhet. Hvis du vil ha suksess, ikke sett din lit til alt du er i deg selv. Sett din lit til Gud, slik vokser du til en moden kristen. Vi trenger å reise oss og fly avgårde som en ørn. Vi er skapt i Guds bilde, også de som ikke tror de har så stor verdi. Nå trenger vi å gå ut og gi Jesus til folket. Vi er skapt i hans bilde, vi er sønner og døtre av Gud. Vi er gitt hans kraft, han setter mot i oss og han går aldri fra oss, han oppmuntrer oss, han som har skapt alt. Når han skapte var alt perfekt. Han puster liv inn i oss. Når han skapte naturen sa han at alt var godt. Da han skapte mennesket sa han at det var veldig bra.

Jesus sier at han ikke kom for å gjøre sin egen vilje, men det Gud hadde satt ham til å gjøre. Guds vilje er at alle skal bli frelst. Hans oppdrag ikke ferdig, han satte det i gang og så er vi satt til å fullføre det helt til verdens ende. Mt. 28,18-20 og han avslutter med at Han vil være med oss hele tiden.

Derfor skal vi gå til alle nasjoner. Dette er vårt oppdrag, vår plikt. «Min mat er å gjøre min Fars vilje,» sier Jesus. Slik også for oss. Oppdraget er ikke ferdig, han sender oss ut. Vi er ambassadører for Jesus. Vi er her for å gjøre ferdig arbeidet. Vi skal gjøre de samme gjerninger som Jesus, ja enda større. Markene er klare for innhøsting. Vi kan si nei Gud, eller vent tre måneder til, nei sier Jesus, nå er tida. Vi er bare 1-2% kristne her, vi kan ikke sitte stille lenger, vi må gå ut. Vi elsker å være i kirka, men nei, vi må komme oss ut og snakke om Guds godhet for alle nasjoner. Vi trenger flere folk.

Jeg har forlatt politikk, jeg har forlatt business, for Kambodsja trenger kirka, de trenger Jesus. For dette trenger alle menigheter og kirkesamfunn å komme sammen om dette oppdraget. Vi trenger enhet for å lykkes. Derfor satte vi gang MK2021. Folk spør om jeg virkelig tror jeg vil leve så lenge? Det handler ikke om meg, men jeg gir dere visjonen om å plante minst en kristen gruppe i hver av landets 14000 landsbyer.

Vi vil ikke se en eneste kambodsjaner gå til helvete. Vi vil derfor se Jesus tilstede på hvert sted av landet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s