Cambodia

Irene Cave underviser toppledere i Kambodsja!

20130822-151539.jpg

Irene Cave er en svært dyktig kommunikatorer og med stor kjærlighet underviser hun lederne i Kambodsja:

Gud elsker når vi tømmer vårt hjerte for han. Han elsker når vi leser hans ord og han hleder seg stort over oss når vi velger å bruke tid i hans nærhet. Kjære brødre og søstre, det vil alltid være travelt i våre liv. Vi trenger å finne tid til å hvile. Om det er å gå en tur, om det er å sitte i en stol, bare gjør det på din måte, slik at Gud får gi deg alt du trenger.
La oss øve litt sammen. Jeg ber over dere nå og så tar du imot. Pust inn Guds godhet nå, pust ut engstelse og uro. Alt det i vårt hjerte som uroer, pust det ut og så puster vi inn Guds gode hellige Ånd……

1 reply »

  1. Veldig bra, Irene Cave! Takk for at noen gir mindfulness-bølgen et tilsvar. Takk for at det finnes et alternativ til østlig inspirert tåkeprat om sinnsro og sjelens hvile. La oss finne vei ut av tankebevissthet og oppmerksomt nærvær på hedenske premisser. La oss be!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s