Cambodia

Gud strør ut profetiske bilder!

På vei nordover var vi usikre på om dette ville gå bra. Da fikk vi en sms fra Terje om at Gud har alt vi trenger. Det akulle vise seg å være en beskrivelse av Guds planer for oss:

20131031-163810.jpg

Den første kvelden opplevde vi sterk sammen med hovedlederne. Guds nærvær satte så mot i oss. Neste dagen skulle det komme 80-90 ledere. Men det kom over 150. Noen av disse skulle på et annet seminar om ettermiddagen, men ble så oppslukt at de ble med oss hele dagen.

Teamet spredte seg ut og fikk tak i hvorfor dette skjedde. Temaet om å bli en giver gikk rett inn. Hva har du i dine hender, underviste pastor Sithuon. Folk fikk så stor hjelp til å ikke være opptatt av alt d eikke har, men å la Gud bruke det de faktisk har. Flere vitnet spontant. En av de nye på teamet, som vi ikke kjente, fortalte at dette var en beskrivelse av hans liv. Men nesten ingenting i eie, bygde han sin første kirke for 5 år siden. I dag har Gud mangfoldiggjort det til 11 kirker.

Teamet begynte å få visjoner første kvelden. Bilder av fjes og sykdommer og disse matchet perfekt. Også unge Dara begynte å se bilder og vi har fått gi ut helbredelser til disse. Dara så en mann med smerte i leggen. Han fant han igjen i mengden og mannen fikk helbredelse.

I provins to er der mange utfordringer. De er så fattige, mange kirker har måtte stenge pga økonomi og fordi mange har måtte flytte til Thailand for å finne jobb, men de var så takknemlige og vi har laget en plan for hvordan de kan klare seg bedre og bedre. Sterkt å tenke på at vi nesten hadde avskrevet denne provinsen.

Vi erfarer Guds ledelse. Han gir oss bilder, han gir oss nye tekster og flere tekster fra Bibelen som taler rett inn i situasjoner. Han gir oss birkelig alt vi trenger. Vi har bare et ord: Amazing!

Teamet vi trodde var svakt og usikkert, fremstår sterkt og slagkraftig. For en gjeng, for en utvikling, for en lydhørhet. Perfekt team som gikk rett inn i temaet og tjener de andre lederne.

Unge Rotha gruet seg til dag tre for da skulle han lede og undervise sine egne. «Jeg er en liten ypplig» sa han og var svært nervøs. Men også han fikk visjoner. Alle får visjoner, skyter Sithuon inn på skype fra Kambodsja. «Skulle ønske du var her for å se alt som skjer.», Fortsetter han. «Jeg er ikke sikker på om alt dette hadde skjedd om jeg var der», svarer jeg. «Nei det har du rett i’, sier C’ya, «nå kan vi ikke støtte oss på deg, nå må vi rope til Herren om hjelp og finne løsningene selv.»

De er nå fremme i Preh Vihear provins. Denne provinsen åpnet vi arbeid i forrige gang. Da hadde vi to dagers seminar. Det skal de ha torsdag og fredag og, slik at denne provinsen har fått samme undervisning som de 13 andre. Dette er en lavutdannet provins, som tidligere har avvist seminarer fordi de var for kompliserte. Blir spennende å høre vitnesbyrdene fra de siste seks månedene og se hvordan vårt seminar har kunne hjelpe dem.

Kategorier:Cambodia, Kambodsja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s