Trippel team i Asia til uka

20131121-204146.jpg

Tre team på samme tid til Asia. Se hvordan det er mulig:

På mandag reiser jeg med et IMI team til Burma, Laos og Thailand, mens den nasjonale teamet i Kambodsja reiser på egenhånd til klynge nr. 2 av provinser. Begge team et direkte resultat av GI Det Videre tenkingen i IMI Kirken.

Når leder gir videre til ledere som gir videre til ledere kan det bli eksplosiv vekst.
I Kambodsja har jeg gitt videre til pastorene Sithuon og C’ya som i sin tur nå gir videre til 12 ledere. I neste fase har vi dermed 14 erfarne ledere som kan gi videre ledertrenings seminar til enda flere.

Etterhvert som dette fikk utvikle seg bra, startet jeg en gruppe i IMI Kirken. Jeg fikk plukke drømmefolk og har så smått begynt å gi videre noe av det Gud har gitt meg. På teamet er det unge lovende Martine Draugdal og Solveig Sandland. Her er Kristian Dragsund, Siri Rasmussen og Nils-Einar Halleraker. Nå er tiden inne for å bli hevet ut i store utfordringer. I Myanmar/Burma venter ledere fra de to største byene på dem til to dagers seminar. I Thailand skal vi treffe ledere fra Buriram provins til 1,5 dagers seminar og i Laos skal vi få møte en av de råeste kirkene i verden. De har ikke kunne dra veksler på uteverdenen, men har søkt løsninger hos Gud og hverandre.

Begge teamene følger du her på bloggen i hele neste uke. Takk til deg som vil være med i bønn!

Samtidig tar vi første spadetak i etableringen av IMPULS Kambodsja. Kristian Bjørkhaug fra Menigheten Salem i Trondheim og IMI Kirkens Thomas Dale reiser for å følge etableringen av styringsgruppe for IMPULS. klarer man å få til et godt fundament nå, så vil neste fase være å invitere til lederdager.

Kategorier:Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s