Cambodia

«Imi» hus forandrer slum

I 2011 gav IMI Kirken 75000 kr i en søndagskollekt slik at nytt samfunnshus kunne bygges i slummen utenfor Siem Reap, Kambodsja. I dag kom rapporten fra Ole Martin og Dary og julefeiringen tar pusten fra deg:

20140123-150858.jpg

Din støtte til samfunnshus har gitt kirka en mulighet til å snu menneskeskjebner, ja rett og slett redde unger fra elendighet:

Ole Martin og Dary skriver:
«Julefeiring i slummen for 424 barn gikk av stabelen uka før jul og ble en gledens dag for mange av barna som til daglig har det vanskelig. Mange av disse barna opplever å bli utsatt for vold hjemme, og å bli utnyttet og bli sett ned på på flere måter i samfunnet; spesielt når de går gatelangs i byen på leting etter flasker o.l. Vi ser den kontinuerlige skolestøtteordningen, barneklubben, fotball- og taekwondo- klubben som meget viktige forebyggende faktorer som er med å forhindrer at barna ender opp i prostitusjon, kriminalitet og narkotikamisbruk. De får vite at de er skapt av en kjærlig Gud som elsker dem, får bygget selvtillit, selv verdi, og tro og håp på en lysere fremtid. Vi ser allerede stor fremgang og positiv utvikling hos mange av barna. Siem Reap Agape School som vi var med på å starte i 2005 er nå fullt og helt drevet av Betel menigheten, og vår eneste engasjement der nå, er at vi støtter barn fra slummen til å få skolegangen sin på denne kristne skolen. Skolen har nå etablert seg på egen oppkjøpt tomt og drives bra med rundtom 300 barn.»

Vil du investere gjennom IMI Kirkens internasjonale arbeid er vi takknemlig for alle størrelser av beløp:
96852713302

Bilder tatt av Dary Mydland og er fra Samfunnshuset:

20140123-151022.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s