Cambodia

8 åring gir sparepengene til barna i Kambodsja

Snart ni år gamle Andreas hørte pastor Elling tale i IMI Kirken og fortelle om hvordan han begynte å gi penger da han var barn. Samme søndag fortalte pastor Chakreya i en videohilsen om barns situasjon i Kambdosja. Den dagen tok Andreas en viktig beslutning:

20140220-135459.jpg

På spørsmål om hva som skjedde svarer mamma Elin: Han lot seg inspirere av Elling sin tale hvor han fortalte at han som barn gav sine ukepenger på misjonsbøssa. I tillegg var det sterkt for han å se filmen fra Kambodsja der de ikke har så mye. »

Andreas begynte da å legge til sides lommepenger og idag fikk vi en konvolutt med nesten 500kr i som vi skal ha med til barna i Kambodsja. Helt konkret blir Andreas med og kjøper fotballer m.m. til ungene som kommer til neste ukes godhets&Evangeliseringsakajon. Deler av dagen er leketid og fotballene bruker vi i leken. Etter aksjonen blir fotballer, sjakkbrett, hoppetau, volleyballer og mye mer gitt til menighter med mange barn og ungdom. På den måten får gaven fra Andreas betydning lenge.

Om du vil la deg inspirere av Andreas kan også du gi direkte til aksjonen Kambodsja.
Små og atore beløp forandrer hverdagen for både oss som gir og dem som får. Bruk kontnummer: 96852713302
Øremerk gaven med 1722
Aksjonen begynner mandag 24/2. Nå reiser teamet på nesten 40 norske. Følg oss her på bloggen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s