Thoughts on the road

Grip dagen for Robin Williams

For min generasjon er Robin Williams en av de mest folkekjære skuespillere som har preget filmens verden. Meldingen om hans død aktualiserer en av hans beste filmer: Grip dagen:

Vi ser det igjen og igjen når kjente mennesker går bort. Hyllingsropere står i kø for å hedre. Det slår meg hvor mye bedre det hadde vært om oppmuntringene hadde kommet mens han enda levde. Stjernestatus til tross. De sliter like mye som oss andre, noen ganger mer. Derfor har jeg tro på at vi hedrer hverandre mens vi enda trenger det. Trenger det til å ikke gi opp kampen, trenger det til å lykkes med det som alle trodde var umulig. Honouring Culture, det å anerkjenne hverandre så fort vi ser noe som er bra, vil hjelpe oss til å stå på videre. Kun et kortvarig ettermæle har nytte av fullsatt gravkapell. La oss igjen gripe dagen og heie heftig på hverandre. Fred over Robins minne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s