Cambodia

32 ganger i Kambodsja!

SAS sier jeg har flydd en distanse tlsvarende tre ganger rundt jorda. I tillegg kommer Luthansa, Thai, British Airways, Singapore og KLM. Alltid billigst mulig fordi vi får gjøre dette på penger gitt av hardtarbeidende folk som investerer i kirka i Kambodsja. Ville det ikke vært bedre og billigere å ha en nordmann boende i Kambodsja. Absolutt ikke. En norsk familie koster 1.1 million kr pr år og alt for ofte skapes en betydelig avhengighet når den med pengemakten er i landet. På den måten vi gjør nå får vi være med å dyktiggjøre kirka til å lede sin egen utvikling. Vi er nær nok til å kunne bidra, men langt nok vekke til at det er dem som må finne løsninger i det daglige. For prisen av en norsk familie istandsetter vi kirka til å lede 10.000 nye til tro hvert år. Et tall som stadig stiger! Samtidig dybdetrener vi 60 evangelister, 20 ansvarlige for Lederseminaret, vi starter trening av ca 80 huskirkeledere denne høsten og Agenda1 tar nå flere provinser inn i fase to denne sommeren. Fire nye steder skal i gang med å planlegge neste års aksjon. Bare for å nevne noe! 

Kategorier:Cambodia, Kambodsja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s