Cambodia

Fra Laos til IMI til Kambodsja!

For 4 år siden kom Jack fra Laos til IMI via NMS og Hald Internasjonale senter. Allerede da gjorde han seg bemerket. At toppledelsen velger han til å bli med til det historiske møtet i Kambodsja er også en anerkjennelse av Jack utvikling og lærekurve. Når IMI Kirken er involvert i utveksling av unge ledere fra Asia er det med fokus på luvet etter Norge. I løp av året får lederne tilgang til alt det Gud har gitt oss i IMI kirken, samt hjelp til å identifisere det som kan være nyttig i hjemlandet. Samtidig er det krevende for utdanna unge ledere å komme hjem til et etablert nettverk av eldre ledere. Vi har derfor hatt egne møter i Norge og i Laos for å se hvordan vår trening ikke skaper konflikt ved hjemkomst, men blir til reell nytte for dem. Jack sin utvikling er betydelig og vi er takknemlig for å følge han videre i å tjene kirkene i Laos. 

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s