Thoughts on the road

Halvveis i livet?

Ikke så lett å vite, men ofte tenker vi når vi når førti eller femti år at vi har rundet halve løpet. Det stresser kanskje, det gjør deg kanskje vedmodig, men sett at det er sant at vi bare er halvveis, hvilken mulighet er ikke det? For den siste halvparten bygger på den første.
Andre halvpart har et helt annet utgangspunkt enn det første. Du er erfaren, du er moden, du kjenner Gud og livet på en måte som gir deg enorme muligheter. Det er alt for tidlig å skulle slå seg til ro og nyte livet, nå er tiden inne for å ta ut utbytte av de investeringer som er gjort i første del av livet ditt. Ingen av oss vet hvor lang del to blir, derfor la oss bruke hver dag til å gjøre Guds godhet tilgjengelig! Utrettelig til beste for andre, for belønningen er hvile i Guds himmel. Vi kan hvile når vi kommer til himmelen, men må ikke jobbe så mye at vi kommer der før tida. Jesus på jord var hele tiden i bevegelse. 
Vi er på samme måte kalt til å være i bevegelse. Gud er en Far som løper oss i møte, vi er tatt inn i denne bevegelsen hen mot folk i denne verden, folk uten håp utover dette liv uten Gud. Den Hellige Ånd er en misjonerende ånd, alltid på farten mot enhver som enda ikke har funnet redning i Jesu korsdød og oppstandelse! Den største helbredelse vi kan gi til mennesker er friheten som tilgivelse i Jesus gir oss! Uten Jesus er vi uten håp. I Jesus er vi inkludert i Jesu oppsøkende bevegelse til den som lever uten Gud. Jesu siste ord er «Gå!» For en vanvittig overskrift over del to av ditt liv! 
Illustrasjonsbilde: «Halvveis i livet» av Stein Mehren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s