God is healing

Hva gjør store kirkeledere hver morgen? 

Når du får omgåes Norges, Kambodsja og Laos mest innflytelsesrike kirkeledere er det så du må klype deg i armen. Dr. Khampone fra Laos var den eneste av 8 søsken som ble igjen i landet da sosialist styre tok over Jeg takker Gud for kommunistpartiet forteller han og ser tilbake på år i fengsel, restriksjoner, men også år med vekkesle. 26 kristne var i landet i 1990. Idag 180.000 kristne. Så hva gjør en kirkeleder når han våkner om morgenen? Her er min abc for vekkelsesliv forteller han: 
A Every morning I have to give my life as a sacrifice to the living God. My body, my spirit, my soul I give to the Lord. It all belong to the Lord. Protection for my body and preparation for my soul to go to heaven

B Praise and thank God for his salvation and forgivness, for his victory, We have serious problem in my country, but we see the victory of the Lord all the time. If there is no problem, there is no victory….when you have problem, you need victory? Yes? So dont worry about problem, its then we can see the victory of the Lord! 

C Filling of the holy Spirit on a daily basis. If you not fill by the holy spirit, dont go out……

D I pray for manifestation of the kingdom of God in your life, I pray the Lords prayer….may your kingdom come as in heaven as on earth. Heaven want to meet yours and mines need.

Then I’m ready for a new day. I always do this first. No mails, no facebook, before shower. First thing in the morning….

Er det mulig å huske? Er dette noe du vil kopiere for egen del? Kjenne frihet til å tilpasse og personliggjør utfra hvem du er skapt til å være. Her er min forenkling av Dr. Khampone sin undervisning:

STOP before doing anything else:
Sacrifice

Thanksgiving

Open hands

Prayer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s