Cambodia

Trekant som forandrer

Tre enkle streker, satt sammen til en trekant er i ferd med å forandre kirka i Kambodsja. Trekanten er et av verktøyene Agenda1 gir menighetene og blir både et felles språk og felles forståelse for hvordan en levende og voksende kirke ser ut. 

Trekanten som illustrasjon for kirka kommer fra pastor Mike Breen i England. Så enkelt og så dyptgående på samme tid. Symbol på tre relasjoner som levd ut samtidig gir vekst for den enkelte disippel og menighetsfellesskap. OPP handler om relasjonen til Gud. UT handler om å gi Guds godhet videre til de som ikke har erfart Gud og INN handler om relasjonen innad i Guds familie. Hjelper til fokus på at Gud har alt vi trenger, at vi skal få gi Jesus til folket og hjelpe nye kristne inn i en Guds familie hvor man får vokse i kjennskap og kunnskap om Han som døde på korset for oss og åpnet veien inn i dyp relasjon med Gud

Tre streker satt sammen til en trekant er i ferd med å forvandle kirka i Kambodsja! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s