Cambodia

Betel Hommersåk slår følge

Da er det offisielt! Betel Hommersåk slår følge med oss til Kambodsja. De vil vokse inn i arbeidet i sør og ha et særlig fokus på ledertrening sammen med oss. Kjemien er god og vi trives i hverandres selskap. Sammen vil vi tjene kirka i Kambodsja for å se de lykkes med å bringe Jesus ut til hver del av landet! 

Fra Betel sin side er det Kenneth Kolteit som leder arbeidet. Han er til vanlig ansatt i Normisjon, region Rogaland og går på IMI Instituttet i år. På bildet sammen med hovedpastor Knut Idland og Internasjonal leder i IMI Kirken, Terje Høyland

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s