Cambodia

Til to nye landsbyer?

Verden er mindre med internet. Det gjør at vi klarer å følge folka i Kambodsja mye tettere. Vi er nå oppi 80 evangelister og vi treffer dem til ny trening om to uker. En som er lett å følge er samtidig en av de råeste evangelistene jeg kjenner. Her er et bilde som inspirerer: 

  
Sina skriver selv: «All teacher of children and all leader and all evangelist team meeting together about our team will going for two new villages more……»

Sina bor i den provinsen vi har jobbet nestlengst. Provinsen har sammen bestemt seg for å nå ut til de 193 landsbyene uten kristent vitnesbyrd. Det kan bare lykkes en landsby av gangen. Det er det du ser skjer på dette møtet. Det er dette vi ønsker skal skje at kirka i Kambodsja leder sin egen varige vekst uavhengig av utenlands personell og økonomi. Vi er inne i dette med foraiktige 65 usd pr mnd. Sina trener 5 andre evangelister og gir 20 usd til sin modermenighet for å velsigne dem. 12. januar får du vite hvor mange de har ledet til tro de siste seks mnd. Samtidig har vi fokus på hvor mange nye huskirker som vokser frem p.g.a nye kristne. Blir vanvittig å møte disse heltene igjen snart. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s