Cambodia

Nør opp ilden!

Det har brent heftig i Asia arbeidet de siste årene. Midt i alt står en gjeng på 10 ledere i Thailand og Kambodsja.  Derfor fører vi nøkkellederne i Thailand og Kambodsja sammen. Dette er de som stadig mer tar over arbeidet i Asia, dem som måned etter måned trener sine lands ledere. Vi snakker bokstavelig talt tusenvis av ledere i stadig større deler av landene. Da er det viktig å trekke seg unna og selv få påfyll. Disse lederne er så viktige at vi topper laget med Martin Cave og Egil Elling Ellingsen som hovedundervisere. Samtidig har vi med Eirin Sørheim og Kristian Dragsund som skal ta lederne gjennom Myers Briggs og bruken av dette nyttige teamverktøyet. Som om ikke det er nok har vi lagt til Kjartan og Terje. Og som om det ikke var nok så knytter vi oss opp til Revive Asia konferansen med ledere fra hele Asia og gjestetalere som Heidi Baker, Randy Clarke og Bill Johnson. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s