Cambodia

Er det noe vits i evangelister i Kambodsja?

hva i all verden er vitsen med evangelister i Kambodsja? Er det en god investering å støtte evangelister måned etter måned? Mulig du finner svar når du hører dette: 

Første treningssamling hadde vi i juli 2014. 2015 er altså første hele året vi har hatt evangelister ute. I løp av året har seks provinser fått velge seg ut alt fra 2-20 evangelister. Bare de siste seks ukene har vi satt utpå 20 flere. Hva har skjedd dette året? Hver evangelist får ikke lønn, men støtte på 65 usd pr. måned. Hva «avkastning» har det gitt? Hold deg fast….i 2015 har de rapportert inn 2576 flere kristne og samlet dem i 159 nye huskirker. Er det noe vits? Ja, ikke bare det, men nå som vi fyller opp de 100 vi har faddere til, er det fullt mulig for deg å melde deg på og investere 650 kr pr.måned pr evangelist. Hvis du er opptatt av at folk kommer til himmelen og at det ikke er likegyldig om det er få eller mange, så tror jeg en investering i evangelister i Kambodsja gir høyere «avkastning» enn i mange andre sammenhenger. 

Vil du sikre deg en av de neste 100 evangelistene så tar du kontakt på terje@imikirken.no /47279194

Prosjektet er et samarbeid mellom Troens Bevis, IMI Kirken/Normisjon. Faddere følges opp av Troens Bevis, Evangelistene følges opp av IMI Kirken/Normisjon. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s