Cambodia

Vil du spille «Skal vi Plante»?

Asiater elsker å spille, leke og konkurerre. Derfor er det med hud og går at de har kjempet om tittelen flest plantet huskirker siste seks måned. Vi kårer de tre beste og vi tar høyde for at noen provinser har 20 evangelister, mens andre har 2. Det ville ikke vært rettferdig om vi kun telte antall nye huskirker uten å regne utfra antall evangelister som har delt på oppgaven. Så dermed er det ikke sikkert at de som har plantet 15 huskirker siste 6 mnd vant, fordi de var 10 evangelister, mot de to som alene har startet 2 nye siste halvår. 

Når tallene var klare, var spenningen på høyde med finaleresultatet i Skal vi Danse. Siste halvårs vinnere ble Battambang. De er 20 evangelister og har plantet 30 nye huskirker. På andre plass kom Prey Vihear, de er to evangelister som har økt fra 4-6 huskirker. På tredjeplass kom Khampot. De var tre på samlingen og rapporterte tre nye huskirker, men siden de er enda tre evangelister og muligheten for at de andre har kunne hjelpe til så går Prey Vihear forbi på «innbyrdes målforskjell». Betyr samtidig at de faktiske tall er høyere, da 10 av 75 evangelister ikke kunne komme. Blandt dem Sina som hadde vekkelsesmøte for 200.

På bildet under ser dere sluttresultatet etter at antall nyfrelste A= voksne, C= barm og HC = nyplanta huskirke er meldt inn. 2015 tallet viser over 2500 nye barn og voksne som har kommet til tro på Jesus. Disse følges opp gjennom over 150 nyplanta huskirke. 

Vil du delta i Skal Vi Plante? Du kan bidra til at flere evangelister settes utpå ved å kontakte terje@imikirken.no. For 650kr pr. Måned gir du Kambodsja enda en evangelist. 

Vi forlenger fokuset på oppfølging gjennom planting av nye huskirker.mskal nye kulturer skapes,mkreves ensidighet.,derfor stimulerer vi dette gjennom realityshowet Skal Vi Plante. Premeien er en haug med bibler. Det har vi ikke tatt høyde for i budsjettene, så nå trenger vi din hjelpe. Samtidig øker antall Bibler i landsbyer som før ikke hadde kristen gruppe. Bruk IMI Kirkens kntr: 3000.34.000.30 og merk gaven med «1720» for at den går til riktig formål. 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s