Cambodia

Mosaic sponser tungt Kambodsja!

Bli kjent med Mosaic Mission som idag underskrev en betydelig investoravtale med IMI Kirken om samarbeid i Kambodsja. Å gi et helt land ledere som kan lede kirka på en måte som blir til beste for hele landet er en stor oppgave. Vi har derfor utviklet et «Slå følge-konsept» hvor vi går sammen med ulike partnere for å nå målet. Mosaic Mission har garantert for økonomien til oppstart av ledertrening i de 6 siste provinsene i Kambodsja. Den utvidelsen begynner i år og det er klart det betyr mye at noen gir oss økonomisk ryggrad på denne måten. Her ser du video fra avtaleinngåelsen som vi gjorde i dag. Kristoffer Moen er gründer og leder av Mosaic Mission:

  
Vi trenger sponsorer til Asia arbeidet. Bare dollar endring de siste 12-18 mnd har gitt oss 100.000kr i merkostand. Partner avtaler eller enkelt gaver kan settes inn på 3000.34.00030. Øremerk med 1721!

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat på terje@imikirken.no / 47279194

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s