Jesus

Nå kan jeg ikke nå høyere!

Jeg har minglet med noen av vår tids største kirkeledere, truffet på konger og dronninger, fått gåsehud av gudfeldige møter som ble til forvandling, med egne øyner sett over 5000 si ja til Jesus de siste årene. Lenge har jeg visst at jeg ikke kan nå høyere enn jeg allerede har gjort. Ikke siden jeg begynte å sitte i Jesu armkrok og la han få tale inn i livet mitt, velsigne meg, bruke meg til andres beste, har jeg kunne nå høyere. Bare tenk på det! Jeg kan når som helst gå å sette meg i den høyestes armkrok. Hvile ut, finne mot, gjenvinne troen på meg selv, få hjelp i alt mitt surr og mine blindsoner. 

«Hvor dyrebar er din kjærlighet, Gud! I skyggen av dine vinger søker menneskebarna ly. De får nyte overfloden i ditt hus, du lar dem drikke av din gledes bekk. For hos deg er livets kilde, i ditt lys ser vi lys.»

Salme 36. 8-10

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s