IMI Kirken

Ny dato avklart i Jemal saken

Denne ukas rettsak ble avlyst p.g.a sykdom hos advokat. Det er et stort apparat som da skal omstilles og nå har domstolen funnet ny tid for oss. Den nye datoen er satt til 

1-2. September 2016

Det gir oss mer tid til å forberede saken, samle inn mer midler og det gir Jemal mer tid til å videreføre de frivillige engasjementene han har. En sak i denne uka ville fått endelig dom om 2-3 uker. Dermed ville det vært mulighet for oppbrudd ved et evnt. tap. Nå får han fortsette Alpha undervisningen som nå samler opp til 15 andre. Samtidig er det tøft å stålsette seg for rettsak og så bli avlyst på vei til flyplassen. Ventetid kan også være krevende, så la oss være flinke til å ta Jemal med på alt mulig. Ta på han, klem han, vær god med han! 

Økonomisk så klarte vi å hente tilbake utbetalinger til hotellrom for alle involverte, men flybillettene kunne vi bare redde avgiftene til. Det betyr en mer kostand på 9000kr. Vi vil prøve reiseforsikring o.l. men det er grunn til å tro at vi med avlysningen dro på oss en del ekstra kostander. 

  
Bilde: Terje Høyland, hele IMI Kirken omkranser Jemal i bønn. Januar 2016

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s