IMI Kirken

2000 ungdommer ønsker flyktningene velkommen

Over to tusen ungdommer har søndag hatt fokus på hvordan vi i alle byer og bygder kan ønske flyktningene velkommen til Norge. 1-200 varmet opp med «Hvordan møte frykten-seminar» og på hovedmøtet skrev alle velkommen kort. Plutselig går dørene opp og 40-50 beboere av Forus Flyktningemottak ramler inn. Da skjer det! Ungdommene spretter opp gir kortene til dem, klemmer dem, smiler, ønsker dem velkommen. Enormt sterke scener utspiller seg over alt i salen og flyktningene får i oppdrag å sørge for at alle 1000 medboere på mottaket får minst et velkomstkort. 

  

   
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s