Gi Det Videre

Heftig begeistret!

Vårt tak kan bli barnas gulv. Det vi får bygge av godt gjennom livet med et ærlig forhold til alt det som ikke ble like gloriøst, kan vi Gi Videre på en slik måte at våre barn får bygge enda høyere. Jeg merker jeg blir heftig begeistret når jeg får se mi egen datter gjøre Helbredelses seminar for 1-200 deltakere på IMPULS sammen med meg. Det å gjøre det så bra og takle alt av nervøsitet når det ramler inn med hundrevis av lærevillige ungdom, det inspirerer meg. Med en enorm ro forklarer hun hvordan hun takler det når helbredelse ikke inntreffer og hva hun faktisk gjør når hun ber for syke. «Jeg har sett lamme gå, blinde få synet igjen, jeg har sett folk med mye av smerte av kreft ikke finne smerten igjen, forklarer hun. Men når det ikke skjer noe, så gjør jeg en ting: Jeg stoler på at Gud har kontrollen. Jeg kan ikke helbrede, men jeg kjenner han som kan.» Rått!
  
  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s