IMI Kirken

IMI Språkskole med 110 studenter

Det er betydelig! På tross av 110 studieplasser er det nærmere 30 på venteliste. Det er et stort apparat som rykker inn i kjølevannet av IMPULS. 30 medarbeidere har stål kontroll på oppstart. Det er imponerende å se organisasjonen oppe i stående idet startskuddet går. For 1,5 år siden innførte vi et nivå 4. Dette er studenter på nivå sin mulighet til å bli med som medarbeidere på nivå en eller to. De hiver seg uti det hele på imponerende vis og styrker staben. For kort tid siden var de selv nye på IMI Sptåkskole. Imponerende! Hvis du vi hadde fått 5-6 medarbeidere til, så kunne vi allerede neste mandag tatt inn store deler av ventelista. Hvis det er deg, så kontakt meg på terje@imikirken.no / 47279194

  

Ø

    
    
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s