Cambodia

Krevende frelsestall i Kambodsja

Hver sjette måned rapporterer lederne inn utvikling fra deres menigheter og kirkesamfunn. Nå foreligger årsresultatet for 2015. Det begynner å bli en stadig mer krevende situasjon som det jobbes hardt for å håndtere. Nå har vi fått tallene fra februar aksjonen, fra alle provinsene og de 75 evangelistene. Holde deg fast: 13046 nye kristne er innrapportert i 2015. Disse er fulgt opp gjennom eksisterende menigheter og gjennom minst 160 nyplanta huskirker. Det krevende ligger i dette at det er avgjørende at alle nyfrelste blir oppfulgt for at de skal både ta vare på troa og vokse i disippelskap av Jesus. Huskirker ser forskjellig ut. Ofte fra 15 personer og opp til 70. Her er bilder 

fra en av de nyplanta huskirkene:

  
  
Foto: Evangelist Sina, Cambodia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s