IMI Kirken

Smart telefon til flyktninger? 

Kommunikasjon er viktig i en første fase av nytt land. Det kreves at du har tilgang til regelverk og i forsider, du vil holde kontakten med familiensom er igjen hjemme eller er spredt andre steder i flyktningeleierer o.l. Flere av dem Vi Vil Hjelpe har fått god kontakt med hadde kun billige piratkopier av smarttelefoner da de ankom Norge og de har nå brutt sammen. Din mer eller mindre avdanka smarttelefon kan derfor få et nytt liv. Det blir satt opp innleveringskasse i IMI Kirken de neste tre ukene. Den blir stående ved infodisken i kaféområdet på søndager og under tirsdagens språkcafé. Det blir ikke mulig for flyktninger å forsyne seg der, distribusjonen skjer på andre tidspunkt. Det trenger ikke å være et kjent merke, eller ny telefon, men det må være smart telefon fordi den skal også kunne hente ut info fra nettsider og kunne bruke wifi. 

Vi anbefaler å slette alt på telefonen før innlevering og legg gjerne med annet utstyr som lader. Legg alt i en brødpose og knytt igjen. 

Spørsmål kan stilles til tone.katla@gmail.com

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s