Cambodia

30 nordmenn reiser til Kambodsja!

Over 30 begynner nå å bevege seg i retning Kambodsja og årets Godhets og Evangeliseringsaksjon. Innen søndag skal alle ha ankommet og vi begynner ferden nordover til Pailin fylke. For 4 år siden var det kun 500 kristne i dette fylket. Siden da har det økt til over 1000. Håpet er å øke det tallet betydelig i løp av mandag og tirsdag. Deretter skal vi ut i nye områder av fylket Battambang på onsdag og torsdag i neste uke.

På teamet er det folk fra store deler av Norge, mest fra Nærbø og IMI Kirken, Stavanger. Også en kongolesisk pastor bosatt i Paris er med på teamet. Pastor Novi jobbet jeg sammen med i Paris og vi fikk sende han ut for å plante en ny menighet på begynnelsen av 2000-tallet. 

I neste uke skal vi være med kirka på aksjon. Det er de som planlegger, forbereder, inviterere, evaluerer og følger opp. Det er høy risiko arbeid, hvor mange beholder all kontroll selv, har vi gitt alt fra oss. Men da øker også sjansen for kollaps. Slik vil vi ha det fordi vi på denne måten styrker organisasjonsbyggingen i kirka. 

Av mange grunner trenger vi din forbønn! Be om gjennombrudd for evangeliet om Jesus og be om beskyttelse for alle og alt som er involvert. Været ser ihvertfall ut til å bli bra:

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s