Cambodia

92 på teamtur nordover

to fullasta busser siger akkurat nå nordover i Kambodsja. 36 norske og en haug med evangelister og noen tolker. Sammen skal vi fire dager til endes være med på Godhets&Evangeliseringsaksjon i regi kirka i Kambodsja. Dette er sjette året. I de fem første har vi med egne øyner sett over 5000 si ja til Jesus. Nå beveger aksjonen seg nordover på vestsiden av landet. De to første dagene får denntidligere Pol Pot fristaten Pailin erfare Guds nærvær og evnagelie. Her bor det bare 60.000 mennekser og bare litt over 1000 er så langt kristne. De to siste dagene har vi base utfra landets nest største by, Battambang. Alle fire dager gir vi Jesus til områder som ikke har hørt før. Det er spennende! 

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s