Cambodia

Full kollaps idag? (Dag4)

Vi var innstilt på å vinne en stor seier i dag. Vi var klar til å utklasse mørkets krefter. I bønn så gjøv forbedere på fra en halvtime før folk begynte å komme. This is a «Open Heaven Kingdom area»! Da er det ikke vanskelig å gå på scenen å male Jesus for deres øyner. Like spennende hver gang når innbydelsen til å bli kristen lyder. Vil de legge vekk frykt? Vil de våge å legge vekk åndetroen og gi seg helt til Jesus. Mange gjør, mens noen vil trenge mer hjelp til å ikke ri to hester. Derfor er vi så ivrige på oppfølging og disippelgjøring. Men tilbake til dagens kamp. Her ser du hvordan det gikk:  

  
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s