God is healing

Som å sende høyspent inn i DAB radioen

«Det er akkuart slik jeg leser om kirka i Bibelen.» – «En gutt hadde en hard stor klump i magen, mens jeg bad forandret magen seg til en sånn løs guttemage» – En dame i nabolaget vinket på oss. Vi gikk over så fort vi var ferdig i det første huset. Jeg vil også bli kristen, sa dama idet vi kom til henne. Tolken ble helt satt ut og sa: Er du sikker, vi vil ikke presse deg til noe. Jeg er klar nå svarte dama. Så presenterte de evangeliet og bad frelsesbønn med henne. – Hege fra Ålgård forteller at hun stoppet barneaktivitetene når det nærmet seg frelsesinnbydelsen for de voksne. Alle ungene satte seg stille ned og hørte og så at de voksne rauste frem til scenen. Da de lokale lederne bad frelsesbønn hørte hun summing blandt ungene som bad frelsesbønn. -Hver formiddag har andre barn gjort det samme etter grundig undervisning. – Så mange som 2000 barn i løp av fire dager. Jeg har sett en som har vært munk i 40 år, bli helbredet og gi sitt liv til Jesus. -Husker du at du bad for min far 3 år siden. Ja svarer jeg. Han lå helt slapp i senga og vi endte opp med å gå rundt huset flere ganger. Nå er han i fullt arbeid smilte lederen til meg. -Vi har sett døve høre, blinde se og lamme gå igjen. -Vi har sett hode, skulder, kne og tå bli helbredet. -Vi har sett åndebånd i hopetall bli klippet og ikke minst, 2340 nye kristne, registrerte voksne i løp av fire dager. 

It just blows my mind! Jeg har sett med egne øyner og det er fremdeles vanskelig å tro. Jeg prøver å føle det vi har sett Gud gjøre, men det er som å sende høyspent inn i dab radioen:

  

 

1 reply »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s