Cambodia

Sterke motforestillinger mot tusenvis av frelste?

Hvordan fatte det jeg har sett og hørt. Blinde begynner å se, lamme begynner å løpe rundt, døve hører og folk rauser frem i tusenvis for å bli kristne. Så kommer motforestillingene. Kan det være de faker, kan det være de bare legger Jesus til som enda en i ånderekka? Ja, det kan nok være for noen. Et bilde er at det er et stort steg å ta når de skifter religion. Det er som å gå på vannet. Noen velger å holde åndetro flytevesten på til de ser om det virkelig stemmer det Bibelen sier om Jesus. Det er da oppfølgingen blir så viktig, hvor de får sortere og legge bort, hvor de får bekreftet at det virkelig er sant at all synd er tilgitt og at Jesus er mye sterkere enn alle verdens ånder til sammen. Ikke så ulikt din og min vei inn til tro på Jesus. Forholdsvis tynt grunnlag som fikk utvikle seg til disippeltro. De neste ukene begynner jobben for våre evangelister å samle de nye kristne i huskirker der de bor og begynne å lese Bibelen sammen. 

Men så kommer alle de andre historiene, om de som hiver av seg åndebåndene for at de skal bli brent på bålet. Om de som trygle rom å bli fri, om de som stråler etter å ha fått lagt alle sine synder og fortid hos Jesus. Om de som ber oss skynde oss å begynne bibellesning hos dem. Dette er real life misjon. Vekkelse har alltid store utfordringer, men de kan håndteres. Derfor er vi så ærlige på realitenene. 

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s