Cambodia

Er alle nykristne tapt? 

De neste dagene reiser Morten Berge fra Mandal og IMI Kirken tilbake til områdene der vi for kort siden hadde Kambodsja aksjon. I begge fylkene kom over 1000 voksne og enda 1000 flere barn til tro på Jesus. De responderte på forkynnelsen om Jesus som fant løsninger på menneskets store dilemma. Vår synd står som en uoverkommelig mur mellom oss og Jesus. Når vi hører om alt det Jesus er og kan vil vi løpe til han, men deiser inn i muren. Når Jesus dør og oppstår rives muren ned. I løp av fire dager så vi bokstavelig talt tusner rause frem for si ja til Jesus: (Artikkel fortsetter under bildet)

 
Vi feirer høye frelsestall! Klart vi gjør det. Tall teller! Det er evig forskjell på om 500 sa ja til Jesus eller 2340! Evig forskjell for over 1800 som nå har fått en mulighet til å vokse inn i disippelvennskap med Jesus. Og det er her kampen står nå. 

Derfor sender jeg Morten Berge nordover for å være med å heie på kirka som nå skal i gang med å oppsøke alle de 2340 registrerte nykristne. Det er en enorm jobb. I ledelsen for arbeidet står 20 evangelister. Mye kan hibdre suksess. Det er kristne ledere som i noen deler av landet tenker at oppfølging hører Gud til. Eller at alle nykristne må integreres i det sentrale kirkebygget flere kilometer norte fra hjemsted. Det kan allerede være noen av de nykristne som er på vei til Thailand for å finne inntekt. Tida er derfor knapp i å oppsøke alle, strukturere dem i huskirker der de bor og komme i gang med å lese bibelen. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s