God is healing

Ny bølge av Guds nærvær på vei

Liker du velsignelser? De fleste gjør og Gud er det beste giveren med de beste velsignelsene. Den litturgiske velsignelsen som brukes i de fleste kirker, verden over er fra 4. mosebok 6,24*. Den avsluttes med at når dere nevner dette over folket vil jeg virkelig velsigne dem….Et annet sted står det at Guds nærvær fylte stedet så mye at prestene ikke kunne stå oppreist. 

Idag da jeg hadde stille tid med Gud, så jeg et bilde. Tjukk tåke seig innover land. Hva er dette spurte jeg Gud? Det er en ny bølge av mitt nærvær opplevde jeg Gud svare. En ny bølge av velsignelse. 

Det kan vi like! 

Hvorfor? Fordi velsignelser  åpner døra for flere til å ta imot alt Gud har for dem. Til vanlig klarer folk flest å holde Gud på avstand. Skjermer, familier, jobb/studier og gjøremål gjør at vi glemmer Gud, tenker at vi ikke trenger han etc. Velsignelser fra Gud setter oss i kontakt med at livet er mye emr, mye større, mye mer meningsfullt enn bare meg og mitt. 

  
* huskeregel er 4×6= 24 for prester og fokynnere og andre som plutselig må lyse velsignelsen i slutten av møte)

Bilder fra fvn.no og rtb.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s