Thoughts on the road

På vei til kirken idag….

Å hvile er viktig for å kunne ha slagkraft. En god form for hvile for min del er foto. Etter et jobbmøte dukket plutselig en nedblåst skog opp langs veien. Det ble en tankevekkende tur hvor et tre som vokser høyt uten dype røtter ikke står seg når uværet slår til: 
   
    
    
 
«Salig er den som ikke følger lovløses råd, ikke går på synderes vei og ikke sitter i spotteres sete, men har sin glede i Herrens lov og grunner på hans lov dag og natt. Han er lik et tre plantet ved rennende vann. Det gir frukt i rett tid, og løvet visner ikke.  Alt han gjør, skal lykkes.  Salme 1, 1-3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s