Cambodia

Lang vei mot aksjon 2017

Hver provins i Kambodsja får tilbud om aksjon. Pailin får tilbud om et år til og en ny provin skal i siget. Idag fortsatte planleggingen gjennom et møte med ny provins og 7 av deres sentrale ledere. Spørsmålene er mange og gode. Samtidig er det en krevende forespørsel. Det innebærer mye jobb,mkanskje i områder hvor ditt eget kireksamfunn ikke har kirker. Ikke si ja for min skyld er min siste hilsen. Ikke gjør dette fordi du tror du blir rik, ikke gjør det for ditt eget kirkesamfunns skyld. Hvis dere sier ja så si ja fordi enda flere får sjansen til å unngå helvete, sjansen til å leve for alltid med Gud. Ikke si ja i kveld, snakk sammen og vit at vi av disse grunner er dypt seriøse i forhold til oppfølging. 

Så spørs det om de sier ja. Svar om noen uker! 

En gledelig ting i kveld er at Sithuon og Chakreya håndterer 98% av samlingen. Det er spennende utvikling og gjør meg stolt. Mye å lære enda, men det finnes ingen annen vei enn å prøve,mfeile, lykkes, om hverandre. Som vanlig slett ikke verst steg opp i lederskap. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s