Europa

Vipps så gav jeg kollekt

IMI Kirken vil fra søndag 24. April gjøre det enda enklere å gi kollekt. Fremdeles vil du kunne stå i Norges herligste kø med bankkortet ditt, fremdeles så vil du kunne gi kontanter. Nå gjør vi det enda enklere gjennom at du uansett bankforbindelse kan bruke Vipps! Du kan med Vipps bli sittende og samtidig investere betydelig i kirka i Thailand, Kambodsja, Makedonia og lokale formål! 

Du trenger to minutt første gang du brukker Vipps appen på ditt nettbrett eller Smart telefon. Du vil trenge ditt kontonummer, det lange nummeret på fremsiden av bankkortet ditt og din egen banks id-brikke. På få sekunder vil du knytte en av dine kontoer til Vipps appen og så være klar til å gi kollekt

1.Vipps appen finner du på Google Play, Windows store og  App store, skriv inn Vipps i søkefeltet. Nb: Hvis du bruker nettbrett så bruk innstillingen «kun iPhone». Ved «kun iPad» kommer ikke app’en opp

  
2. Laste ned app og åpne den. Fyll deretter ut info som etterspørres

3. Åpne app’en. BEKREFT TILGANG TIL KONTAKTER,  og søk etter IMI. 

4. Fyll inn ønsket beløp og bekreft. Du kan med Vipps fortsette å støtte søndagens formål helt frem til etterfølgende lørdag. Alle gaver registret hos IMI Kirken innen lørdag kveld går til forrige søndags formål. NB: Noen banker kan bruke noe tid til å sende gaven din videre til IMI Kirken. All bruk av Vipps registreres som kollekt! F.eks vil du helt frem til kommende lørdag gi til Kambodsja om du tester Vipps med å betale et beløp! Neste uke vil være til Thailand. 

Vi er i dialog medutvikler for å kunne utvide til øremerkede gaver til din hjertesak. Jo flere brukere vi får, jo mer innflytelse kan vi få i at app’en skreddersyes menigheter. Dine ideer og spørsmål kan sendes til okonomi@imikirken.no

  

Godt spørsmål:

Forsvunner noe av kollekten i gebyr ved bruk av Vipps? Gaver via Vipps er gratis for den som gir. IMI Kirken dekker gebyr over andre budsjett enn kollektbudsjettet. På samme måte som vi dekker månedspris ved bruk av bankterminaler, håndtering av kontanter i nattsafe etc. 

All kollekt sendes til f.eks kirka i Kambodsja. Hver kollekt går uavkortet til kollektformål i form av kontanter og personell. Vår bruk av personell sikrer oss betydelig mot underslag og sikrer at hver krone gir maksimal slagkraft i kirkas arbeid. Vi samler inn mer enn det som er budsjettert til hvert prosjekt for bruken av personell på denne måten. Altså ikke mindre til hvert prosjekt enn avtalt med kirkene, men i tillegg til slik at hele gaven får maks uttelling. Ved lokale kollekter brukes også personell for å sikre bruken av gaven, men IMI Kirken spanderer stabsbruk på den lokale mottakeren. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s