Egil Elling Ellingsen

NRK setter positiv dagorden for kirka!

Nrk serien «Guds lærlinger» om livet på IMI Kirkens bibelskole Acta er en kjempesuksess. Ikke bare er det mange seere uke etter uke, men den gir innblikk i et helt naturlig kristenliv. Et liv som tror Gud for det overnaturlige, men som møter det med alle typer spørsmål og følelser. Dette er serien som skaper tro, utfordrer, strekker oss og gir oss mulighet til å bale med de vanskelige spørsmålene. Derfor glimrende at det vies såpass mye plass til helbredelse og frelse. Her berøer vi de virkelige krevende temaene i de flestes liv og dermed også i landets bedehus og menigheter. Mange forsamlinger har ikke klart å stå i denne spenningen og endte opp med å la de ubesvarte spørsmålene legge bånd på frimodigheten til å be for syke. Serien gir oss en mulighet til å komme igang igjen og kan brukes både i grupper og i gudstjenester. 

Serien blir liggende gratis ute lenge på www.nrk.no. Bruk den aktivt!  Ikke bare lik at den finnes, bruk den! 

Pastor i IMI Kirken, Egil Elling Ellingsen har etter hve repisode levert svært gode betraktninger på pastorbloggen sin. Den gir god hjelp for deg som ikke vil gå glipp av denne unike muligheten som NRK har gitt til kirka. Her ser du episode fem i Elling sin serie som nettopp tar opp spenningen vi trenger å bli stående i som kristne og som kirke

  
Bilder fra nrk.no/monster

1 reply »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s