Integrering og asyl

Frarøves retten til arbeid

i mandagens Dagbladet har Arne Viste på trykk en kronikk om de feler tusen dyktige og arbeidsvillige menneskene som på norsk jord holdes borte fra retten til arbeid. Arne kjemper en kamp på vegne av fastsittend eog lengeventende asylsøkere, som Norge ikke vil ginopphold og som ikke våger å trise tilbake. Tvangsutsendelse er heller ikke mulig og der står den saken på tolvte, fjortende og tjuende året. De råtner bokstavelig talt og det å ikke få bidra med å betale skatt og bygge samfunnet er åpenbart ødeleggende for disse som har kommet i en slik fastlåst situasjon. 

Arnes kamp er forløplig prøvd tiet ihjel. Selv om han har ansart folk fra ulike deler av landet som han ikke får betalt avgifter og skatt for, nekter politiet å anmelde han. Hvor lenge kan denne saken holdes borte fra rettssystemet? 

Her er Dagblad kronikken:

   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s