IMI Kirken

Er Guds lærlinger sært?

Det diskuteres rundt i kantinene og i nabolag om NRK serien «Guds lærlinger». Serien gir et troverdig bilde av livet ikke bare på Acta Bibelskole, men også i IMI Kirken. En herlig blanding av livets nedturer og Guds inngripen. Noen betegner det som sært og det er ikke så rart for det du ser er en helt annen virkelighetsoppfatning. Du får se inn i et miljø som har erfart at Gud er for oss, som i livets opp og nedturer erfarer at alt er annerledes fordi vi ikke møter det alene. En erfaring som endrer tenkning og prioriteringer, et liv som begynner utfra vissheten om at Gud er for oss.

Kanskje ikke så sært likevel, bare at mange har mistet Gud av syne og har kommet på avstand fra en hverdag hvor Gud går sammen med oss. 

Stadig flere får nå denne erfaringen av at de ikke lenger trenger å møte hverdagens små og store utfrodringef alene. Ingen av dem kaller det sært, men de kaller det nært. 

  
Illustrasjonsbilde: Terje Høyland

1 reply »

  1. For mange seere relativt sært, ja. Å leve i dagens verden i troen på en levende Gud og frelser, med Hellig Ånd og greier, vil, sett «utenifra», altså uten å dele overbevisingen og troen på at dette er en absolutt sannhet, selvsagt virke ekstremt sært ! Serien gir alikevel et godt inntrykk av forskjellige kristne sin hverdag på en bibelskole. De fleste ting og tema vi hører om, er gjenkjennelige i kristne menigheter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s