Thoughts on the road

Feil kunnskapsord!

Jeg øver! Jeg tror på en Gud som har munndiaré. Han er pratsom fordi han elsker folk så høyt. Han vil beskytte, oppmuntre, hjelpe til innsikt, se oss lykkes og ikke minst gjennom alt bli nære venner av Han! Derfor prater han ustanselig og overalt i verden. Kan være vi har gått litt langt i å tenke at vi kristne er Gud stemme i denne verden. For meg virker det som Gud prater vel så mye som oss. Både utfra hans fantastiske Bibel og fra hans stadig bankende hjerte!  Fra Bibelen vet vi at han lett snakker til både despoter, over religiøse av alle utgaver og terrosister som har fått smaken på kristenmanns blod. Åpen chat linje lenge før internet ble påtenkt. Og ofte vil han ha sin kirke med i praten, slik Ananias ble klar over forfølgeren som satt blind nedi gata, som Daniel hjalp despoten som hadde bortført hans folk, som Kornelius som fikk høre at en fyr med navn Simon Peter måtte bli invitert til å tale til hele hans hus. 

Så jeg øver. Akkurat nå sitter jeg på siden av en ukjent mann og jeg tror Gud sier at hans kone er fruktbar. Vi får se når han våkner om jeg våger å lede samtalen inn slik at jeg kan teste det ut.

Det får meg til å tenke på for et par uker siden da jeg fikk et kunnskapsord før jeg skulle tale i en norsk menighet. Ordet var vondt i kneet. Jeg øver som sagt og spør derfor Gud om mer presisjon. Høyre kne hører jeg. Jeg presser enda mer på og mener jeg trenger å vite hvordan skaden oppstod. Sport noterer jeg meg.  Når jeg i talen deler dette ordet er det ingen som tilkjennegir. Jeg går derfor videre. Jeg lever godt med at jeg er underveis. Etter talen tar en dame tak i meg. Jeg har vondt i høyre kne, men det skyldes belastning, ikke sport. Jeg kan leve med det svarer jeg, kan jeg be for deg? Nei,msier hun, det ble helbredet når du gav ut kunnskapsordet. Lærerikt! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s