Thoughts on the road

Jeg trenger ikke spørre Far for dere!

Det er det øyeblikket som endret alt. Idet Jesus fullfører planen og viser seg sterkere enn alle negative krefter inkludert dødskreftene, blir det verdens største vendepunkt. Du ser det kjapt om du blar i gamle testamentet og så blar over i det nye testamentet. Det er så dyptgripende at et ukyndig øye kan tro det er snakk om to ulike guder. Men det er ikke Gud som er forandret, det er vår relasjon til Ham. Når alt er gjort, sier Jesus til sine nærmeste venner, da «trenger jeg ikke spørre Far for dere» Da kan dere selv ha nært vennskap med pappa Gud. Oppstandelsen ble vendepunktet for verden og ditt og mitt vendepunkt tar form når vi begynner å elske Jesus: «For Far selv elsker dere fordi dere har elsket meg og trodd at jeg er kommet fra Gud» (Joh 16, 26-27) Sprøtt! Herlig sprøtt! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s