IMI Kirken

Språkcafe ble et vendepunkt

Helt fra mottaket på Alstor ble opprettet har Språkcaféen i IMI Kirken vært viktig både for nyankomne og nordmenn som har bodd her lenger. Mange forteller om at fryktskapingen rundt flyktninger som veltet inn over Europa at fått tak i dem, men at språkcaféen ble et sted å bearbeide frykt og hindre at det fikk paralysere. Og ikke bare det. For mange ble det begynnelsen på vennskap, sterke øyeblikk og meningsfulle timer sammen rundt det norske språket. 

Konseptet er helt enkelt og man bruker bl.a billed plansjer som utgangspunkt for å øver norske ord. Etterhvert blir ord til setninger. I kulissene er IMI Språkskole som gir mulighet for fire nivå av språktrening. 

Disse ukene kan du unne deg gode økter med vafler og norsk på språkcaféen:

Språkkafeen er åpen følgende dager frem til sommeren:

24. mai

31. mai

7. juni

14. juni

Fra 18:30 til 20:30. Velkommen! Følg språkcaféen på facebook

Vi har også gitt videre til Gausel Menighet. De har språkcafé på mandager fra 19.30-20 Einar Martin har bidratt med flere bussturer for at dte skal være lett å etablere relasjon med bl.a beboere på Dorus Asylmottak:

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s