Cambodia

Vippsende god respons!

Vi inviterte Kambodsja vennene til å bidra slik at vi kan utvide staben med khmer lederne som er studenter ved Acta Bibelskole i år. Responsen har vært forrykende bra. I går kom enda en kjempenyhet. Et bedehus på IMI i Mandal har samlet 10.000kr. Deres relasjon og interesse for Kambodsja kan ha noe med at en av deres egne, Morten Berge har vært på oppdrag i Kambodsja denne våren. 10.000 er en stor kollekt! Wow! Det betyr at styremøte som ble utsatt til imorgen kan revidere budsjettet slik at vi for 2016 er i mål. Innsamlingen fortsetter slik at vi lykkes like godt i 2017, men vi venter ikke på full kontroll med å utvide. 

Skaper avhengighet til Gud og hverandre:

Vi har for arbeidet i Kambodsja valgt beinhard budsjettering og kostnadskontroll innfor kirkelig utvikling. Vi vet hva det koster og krever at man ikke går utover det. Vi har bevisst ikke lagt inn noen margin. Det betyr når dollaren røk i været eller da vi trenger å utvide at vi ikke har noen buffer. Det skaper avhengighet til Gud og skaper medansvar blandt alle oss som vil se kirka i Kambodsja lykkes i å lede sin egen varige vekst. Ventetiden kan av og til være krevende, men daskapef gjennombruddene enda mer takknemlighet. 40.000kr er lite i de fleste misjonssammenhenger. For oss er det et stort løft som pga god pengebruk gir oss en slagkraftig og utvidet stab resten av 2016! På vegne av kirka i Kambodsja, en stor takk til alle deres som gir og vippser store og mindre beløp. Selv hundrelapper når langt i dette arbeidet. Takk! 

Artig også at vippsing er en del av innsamlingen. Ca 25% har kommet inn via Vipps. Med en app og enkle tastetrykk kan du når som helst gi kollekt til IMI Kirken og du kan også øremerke vippsingen til «stab i Kambodsja». Kontonummer  3000 34 00030 fungerer  i beste velgående og øremerker du til «1720 stab i Kambodsja» så er det der pengene havner. 

  
Bilde: Terje Høyland fra planlegging av IMPULS Cambodia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s